Ingridientai:
- Kepimo forma, kepimo popierius, sviestas, rūgštūs obuoliai, cinamonas, 2stiklinės miltų, 2stiklinės cukraus, 6kiaušiniai. Ir žinoma, gerų draugų kompanija!
Į dubenėlį įmušk kiaušinius, supilk 2stiklines miltų, ir 2stiklines cukraus. Viską LABAI gerai išmaišyk.
Supilk tešlą ant obuolių. Šiuo metu tavo pyragas turėtų atrodyti taip. (Jeigu tešlos per mažai, susimaišyk dar. Mum teko taip daryti, tik maišėm 3kiaušinius, ir po vieną stiklinę miltų ir cukraus.
Į orkaitę, kuri įkaitinta 180C, kepimas padarytas iš viršaus ir apačios, įdėk pyragą. Kepk apie 40-50min. Kol paruduos.
Dabar turi laisvą valandą. Štai kada draugai praverčia! (Žinoma, juos galėjai įkinkyti į darbą pjaustant obuolius, ir gaminant tešlą) Pravartu.
Taigi pasijunk TV, ir just chill.
Po 50min ištrauk pyragą. Paskanauk. Nesijaučia žalių kiaušinių? Pyragas trapus? Saldus? Jaučiasi rūgštūs obuoliai? Jeigu taip, vadinasi, sveikinu, tau pavyko iškepti pyragą! Niam!
Skanaus valgymo!
Deja, mum šios paskutinio punkto nepavyko įgyvendinti, kadangi šis pyragas buvo keptas padėkos dienos renginiui mokykloj... Bet, galbūt kitąkart.
Jei susidomėjot, išbandykit. Šis receptas labai lengvas, močiutės išbandytas daugybę kartu. Labai skanu, lengva, pigu, ir greita. Tik nepamiršk kad svarbiausia yra RŪGŠTŪS obuoliai!
Senai beturėjau tokį ramų vakarą. Ačiū, R, V ir K!!! Myliu jus labai!!!
3 komentarai:
iskepkit man toki pyraga irgi!;D
labai jaukus rudeniškas įrašas! :)
K, išsikepsim kartu:D
M, ačiū!:)
Rašyti komentarą