Follow Photo notebook

3.2.12


Tyla. Atleiskit, mielieji, kad buvo tylu.
Tiesiog neturiu ko pasakyti pastaruoju metu. Fotoaparatas paslėptas lentynoje, pati irgi sunkiai berandu laiko pamąstyti įrašuose. Nors minčių sukasi milijonai, o gal net tūkstančiai milijonų. Tiesiog... Neturiu laiko.
Atrodo nieko neveikiu, tačiau esu užimta "like hell". Pamokos, bandomieji egzaminai, kontroliniai, draugai. Jaučiuosi jog laikas bėga kaip pašėlęs. Nors, tiek daug vyksta gyvenime ir viską norėčiau papasakoti čia.
Apniko liūdnos nuotaikos. Gal oras kaltas? Nors negalėčiau kaltinti oro. Šalta lauke, tačiau taip gražu! Baltos snaigės sukasi ratu, lauke tamsu, ramu ir tylu. Arba sekmadienio dieną šviečianti saulė šildo veidą, kavos puodelis rankoje, ir, žinoma, cigaretė. Tačiau, tai tikrai ne viskas ko galima norėti.
Norėti galima daug, bet, deja, tik pora iš milijono norų išsipildo. O aš tiek daug noriu! Vardinčiau ir vardinčiau savuosius norus. Bet, deja, jie niekam neįdomūs. O jei ir įdomus kam nors - tie žmonės tyli. O galėtų netylėti. Nors, kažkaip abejoju ar kam nors įdomu.


P.s. Kas nors pasigedo manęs per šį tylos laikotarpsnį?:D

7 komentarai:

gone till sunrise rašė...

pasigedau !

Greta rašė...

Kaip nuostabiai atrodo tie apsnigti namų stogai... :)

neringa rašė...

as irgi pasigedau :)

willika rašė...

o aš vis mąsčiau, kur dingo Tautvilytė su nuotraukomis.

Miglė rašė...

Pasigedau :)

charmant rašė...

Rašyk tikrai daugiau, ir apie viską ką mąstai, nes tikrai labai įdomu skaityt tavo blogą. :)

T rašė...

Ačiū Jum! Kaip miela perskaityti jog kažkam įdomūs mano minčių išsiliejimai! BUČKIS